2014. december 8., hétfő

Morbid reklámok a hőskorból

Manapság rengeteg olyan felhangot lehet hallani, hogy a média tele van erőszakkal, és mindenféle olyan dologgal, ami káros a gyerekek fejlődésére.

Szerintem ez nem igaz! Én nyolc évesen X-aktákot, South Parkot és Billy és Mandy-t néztem, és mégis normális lettem... ... mármint... hagyjuk.

Jó, nyilván nem az öt-hat-hét-nyolc éves korosztály ezeknek a hirdetéseknek a célközönsége, de a mai szabályok, és valljuk be, prűdség mellett ilyen csodák már nem nagyon születnek. (Ellenben ma mindent, komolyan, még az akvarisztikai üzletet is meztelen nőkkel reklámoznak.)

(De. De igen. Igen, bizony prűdség. Vagy te mi másnak neveznéd, hogy kitakarják a konkrétan dugásról szóló jeleneteket és a vért, nehogy ilyesmit lásson bárki is, miközben Orwell Állatfarmját hatos korosztály-besorolással vetítik a reggeli műsorsávban, mert az meséből van, biztos ártalmatlan.)

(Butaságnak mondjuk?)

Elképesztő, mi? És ha azt mondom, hogy éppen erre játszik rá? Ha azt hirdeti, hogy olyan biztonsági zár van rajta, hogy így is veszélytelen? Ja, hogy akkor se? Oké, én megpróbáltam :(



Oké, erre nincs mentség.

Miért, egy vérfarkasnak talán nem kell hajfesték? Ez diszkrimináció!


Ez egy munkaközvetítő plakátja. A témamegközelítés... mondjuk, hogy pontos.

Erről még azt sem tudom, mit reklámoz, oké?

Személyes kedvenc. Mától profilkép. Tudok azonosulni az üzenettel.

by: A

1 megjegyzés:

  1. Istenem, ezek zseniálisak. :D Én is böngészek néha ilyeneket, és elég edzett a lelkivilágom, de a vörös festékesen azért felhúztam a szemöldököm. Mondjuk úgy a tarkómig.
    Ajánlom amúgy még a Cracked.com cikkeit a témában, ők is összeszedtek pár rettenetes reklámot. http://www.cracked.com/article_19980_the-13-most-disturbing-vintage-ads-household-products.html

    VálaszTörlés