2016. május 2., hétfő

Amikor az istenek kinyitnak előtted egy ajtót...

Amikor az istenek kinyitnak előtted egy ajtót, be kell csuknod egy ablakot, hogy ne legyen huzat.

Ez a mondás tegnapig nem létezett, arra találtam ki, hogy valahogy meg tudjam magyarázni, miért nem nagyon lesz többé filmismertető a blogon.

Az történt, hogy világuralmi terveim következő lépéseként bepofátlankodtam a CineGore nevű online magazin szerkesztőségébe. A magazinról azt érdemes tudni, hogy az internet sötét középkorában Harvester néven futott fórum (ennek a fórumnak egyik oldalhajtása volt a magyar Fangoria, aminek az archívuma elérhető a honlapon) és a kicsit később, 2007 környékén létező  Project 178 és hasonló formációk összeolvadásából keletkezett. A cikkek 2015-től olvashatóak a mostani oldalon, a magazin jelenlegi formája pedig 2016 februárjában konszolidálódott.


Egy szó, mint száz, nem akarom elaprózni az energiámat, teljesen felesleges lenne két platformon művelnem ugyan azt.
Nyilván egy az egyben leközölni itt is ugyan azokat írásokat totálisan etikátlan lenne, és  a szerkesztőség bosszúból valószínűleg Freddyt, Jasont, és egy komplett zombihadsereget küldene rám, meg semmi értelme nem lenne egyik zsebemből a másikba áttenni a látogatókat.
De ne féljetek (illetve de, féljetek, ez a lényeg), itt is, és a blog Facebook-oldalán is jelezni fogom, ha megjelenik egy írásom.


Jönnek...
És ez csak az első azoknak a változásoknak a sorában, amik hamarosan jönnek a blogra. Ha jól számolom, az oldal születésnapja valamikor nyár elején esedékes, és meg fogom lepni azzal a tárhellyel, domainnel és dizájnnal, amit megérdemel.
Nyugi, nem fog fájni... 


Itt az első megjelent cikkem
ami a Shaun of the Deadről szól, olvasd el.

Szóval ha a horrorismertetőim a továbbiakban is érdekelnek, kövesd a Cinegore facebook oldalát, vagy könyvjelzőzd a a cinegore.net-et! Vagy csak simán kövesd továbbra is a blogomat, mert egy-egy rövid bejegyzésben közzéteszem majd a linket a cikkeimhez.

Stay spooky

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése